Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη ρυθμικής ΦΟΑ


Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναμονής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των προπονήσεων της ρυθμικής γυμναστικής της περιόδου 2021-2022, για ηλικίες 4-16 ετών, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου!


Η τεράστια επιτυχία αυτού του τμήματος του ΦΟΑ, το οποίο αριθμούσε περισσότερα από 130 κορίτσια και η έντονη επιθυμία αθλητριών και γονέων να συνεχίσουν και φέτος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του.


Ωστόσο, δε θα βρισκόμασταν σε αυτήν τη θέση αν δεν υπήρχε και φέτος ο σύλλογος της «Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας» ο οποίος παραχώρησε την αίθουσά του για τις προπονήσεις μας.


Ευχαριστούμε θερμά την «Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας» γιατί δέχτηκε και «άνοιξε τις πόρτες της» για μια ακόμη φορά, σε δεκάδες παιδιά του ΦΟΑ, παιδιά της Αλμωπίας, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τη χαρά αυτού του αθλήματος.


Τις ημέρες Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, και τις ώρες 5:00μμ - 7:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των αθλητριών. 


Σας περιμένουμε και φέτος, για να συνεχίσουμε την ίδια όμορφη διαδρομή στα αθλήματα της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής τα οποία δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, να αποκτήσουν χάρη, αρμονία και έκφραση στην κίνηση, ευλυγισία και νευρομυική συναρμογή.


Συνδεθείτε στην ομάδα Viber της Ρυθμικης ΦΟΑ καλώντας στα τηλέφωνα των υπευθύνων:
Μπεκίρη Άννα: 694 3900082Αρβανίτου Έφη: 693 8904235

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *