Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Έκθεση ζωγραφικής στην Έδεσσα από τον Σύλλογο Εδεσσαίων Καλλιτεχνών "Ο Απέλλης"


Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών " ο Απελλής", διοργανώνει και φέτος την ετήσια ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα " ένα ταξίδι, ένας σταθμός". Συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες - μέλη του συλλόγου

Διάρκεια έκθεσης 9-18/10/2021 στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο 'Εδεσσα


 

Ώρες λειτουργίας πρωί 11-2μμ και απόγευμα 6-9μμ

έναρξη Σάββατο 9.10.2021 και ώρα 7μμ
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά.


Αμπατζή Ιωάννα, Αντωνοπούλου Κατερίνα, Βλάχου Μερόπη, Δάμος Κώστας, Δούπκαρη Ελένη, Ευαγγελίδου Ειρήνη, Ζάραλη Νανά, Καπαγιαννίδης Ηλίας, Κοσσίνη Μαρία, Λιάζης Παύλος, Λιάντη Ελένη, Λυκίδου Κατερίνα, Μάρκου Σταματία, Μελισσαρίδου Βάσω, Μπόνου Κατερίνα, Νούσκα Χ¨τράη Δήμητρα, Παπαργυρίου Έφη, Προκοπίδου Αναστασία, Σιμιτσή Σούλα,Στόλης Νίκος, Ταρασίδου Φανή, Τζόνια Λένα, Τσάκρη Ιόχμαν Ίνγκριντ, Χρυσουλά Ελένη, Jose Escobar.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *