Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Προμήθεια δύο καινούργιων οχημάτων – μηχανημάτων για τον Δήμο Αλμωπίας


Στην προμήθεια δύο ακόμη νέων οχημάτων με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους δημότες, προχωράει στο προσεχές διάστημα, η Δημοτική αρχή Αλμωπίας, συνεχίζοντας την ανανέωση του στόλου.

Πρόκειται για ένα φορτηγό με ανατρεπόμενη κιβωτοάμαξα 19 τόνων μεταφοράς αδρανών υλικών, προϊόντων κατεδαφίσεων, κλαδιών, ογκωδών αντικειμένων κ.λ.π , και για ένα καινούργιο ελαστικοφόρο εκσκαφέα-φορτωτή με επιπλέον εξοπλισμό, που θα καλύψει τις ανάγκες της τεχνικής υπηρεσίας.

Τα δύο σύγχρονα οχήματα θα διευκολύνουν τη καθημερινή εργασία των υπαλλήλων του Εργοταξίου και θα αναβαθμίσουν τόσο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Δημότες, όσο και την επιτάχυνση των εργασιών.

Η χρηματοδότηση για την προμήθεια των οχημάτων εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με την συνολική αξία των δύο μηχανημάτων να φτάνει τις 222.518€ με ΦΠΑ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *