Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει την ημερίδα «Ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία»


Ο Δήμος Σκύδρας γνωστοποιεί την πραγματοποίηση, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021κι ώρα 11:00΄, διαδικτυακής ημερίδας με αφορμή κι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών που είναι η 25η Νοεμβρίου κάθε χρονιάς.

Η ημερίδα με θέμα: «Ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία» διοργανώνεται από το Δήμο Σκύδρας – μέσω του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας – σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του οποίου ο Δήμος Σκύδρας είναι μέλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου θα καλωσορίσει και θ΄απευθύνει χαιρετισμό. Τις εισηγήσεις θ΄αναπτύξουν: η Υπαστυνόμος Β΄ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας Ευτυχία Παυλίδου κι από το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας: η Έφη Τσαπαροπούλου - Ψυχολόγος, η Χαρούλα Νατσιοπούλου - Κοινωνική Λειτουργός και η Σταυρούλα Λυμούση - Νομική Σύμβουλος. Tην ευθύνη της οργάνωσης και του συντονισμού της ημερίδας έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 6980414242, ηλ. δ/νση: vergouioanna@outlook.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 2381351876 και στην ηλ.δ/νση:kepygeias_skydras@hotmail.com

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της ημερίδας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *