Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

«Σύλλογος εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας» Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης


ΠΡΟΣΚΛΗΣH


Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου

με την επωνυμία «Σύλλογος εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας»

και τον διακριτικό τίτλο «Προσφορά Ζωής»

που εδρεύει στην Αριδαία, 4ης Νοεμβρίου 5, ΤΚ58400, ΑΦΜ 996853520,ΔΟΥ Έδεσσας, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 3/23-11-2020 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας και έχει καταχωρηθεί με αύξοντα αριθμό 1484 στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Έδεσσας την 25/11/2020.


Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 28 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ


1. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2021 και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου, από την ίδρυσή του μέχρι και την 31/12/2021.

2. Έκθεση της Ελεγκτικής επιτροπής

3. Απαλλαγή των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής από κάθε ευθύνη

4. Έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού

5. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις


Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.


Η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων είναι δυνατόν να γίνει και την ημέρα της Συνέλευσης.

Η είσοδος στον χώρο θα πραγματοποιείται με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού covid-19, ήτοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, αντιστοίχως, ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για κορονοϊό covid-19 (PCR ή rapid test) ή σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις που θα ισχύουν κατά τις ημέρες διεξαγωγής των παραπάνω καταστατικών ενεργειών.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *