Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ίκαρου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ηττήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από το Φοίνικά με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησαν το παιχνίδι με πολύ παθός και αποφασιστικότητα, για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη, η οποία θα τους επέτρεπε να ελπίζουν σε ένα πλασάρισμα για τα μπαράζ ανόδου. Αντίθετα η εικόνα των κοριτσιών από την Έδεσσα δεν ήταν η αναμενόμενη, αυτή που είχαν δείξει, στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Έκανα πολλά λάθη, με χαμένα σέρβις, κακές επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Αν και ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ και μάλιστα προηγηθήκαν με 12-9 έκαναν ανέλπιστη κοιλιά που έδωσε το δικαίωμα στον Φοίνικα να ξεφύγει με 2 πόντους τους οποίους διατήρησε μέχρι τέλους φτάνοντας στο 23-21 και τελικά στο 25-21 η ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τις Εδεσσαίες να κυνηγούν το σκορ και να το χάνουν με 25-19. Το 3ο σετ ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που το κατέκτησαν με 25-16.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Φοίνικας Αλεξανδρούπολης: (Τσουλκανάκης) Σωτηρίου, Παπαστεφάνου, Αλεξάκη, Διαμάντη, Ξανθή, Νικολαΐδου, λ- Κοντογιάννογλου, Δαλή, Παπαβασιλείου, Τσολακίδου.

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Καστανιώτη Ιωαν., Πορτοκαλίδου Σοφ., Τερζόγλου Ιωαν., Καλεϊτση Ευγ., Κυβελίδου Αθ., Τοτίδου Κατ., Καρτσώλη Ε-Π., Μούσιου Ιωαν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *