Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε της Αριδαίας "Η Αλμωπία": Νέο χρυσό μετάλλιο στο καράτε ο Γιάννης Κουκουσέλης


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , UNDER 21

Στις 16-17 Απριλίου 2022 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων(14-16 ετών) , Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (16-18 ετών) και Under 21 ( 18-21 ετών) στην πόλη της Κατερίνης στο κλειστό δημοτικό στάδιο Αρχέλαος Πιερικός. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα και είχε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Σε ένα άθλημα άκρως μαχητικό και ανταγωνιστικό , το πάθος και τα προσόντα των νεαρών ηλικιών έδωσε ένα χρώμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Καράτε στην Ελλάδα. Η δουλειά που γίνεται στους συλλόγους αλλά και οι επιτυχημένες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε συνέβαλαν σε αυτό.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ συμμετείχε με δυο αθλητές στο πρωτάθλημα αυτό. Τον Κουκουσέλη Γιάννη στην κατηγορία ΚΑΤΑ Νέων Ανδρών και τον Νάνο Πέτρο στην κατηγορία KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 κιλά.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε με τον Κουκουσέλη Γιάννη το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του μετά από θαυμάσια εμφάνιση και διατήρησε την θέση του στην Εθνική Ομάδα Καράτε. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Νάνος Πέτρος σε μια δύσκολη και πολυάριθμη κατηγορία αφού στάθηκε αντάξιος απέναντι στους καλύτερους καρατέκα της Ελλάδας αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στα μετάλλια.

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους αθλητές του για την προσπάθεια τους και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *