Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας: "Άκρως επιτυχημένη η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία"


Άκρως επιτυχημένη η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, αφού όχι μόνο εξασφάλισε άνετα τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, αλλά κατέλαβε και την 5η θέση!



Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές μας, που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης, έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και συνετέλεσαν σε αυτή την ιστορική στιγμή για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φ.Ο. Αριδαίας.

 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *