Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ίκαρος Αλμωπίας: "O σύλλογος μας κατέλαβε την 17η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου"



Φινάλε για τα κορίτσια μας στην κατηγορία Κ16 έπεσε την Παρασκευή και Σάββατο 1&2 Ιουλίου. Οι παγκορασίδες αθλήτριες μας βρέθηκαν στο στάδιο της Ελευθερούπολης #ΚAVALA όπου έδωσαν ένα τελευταίο σημαντικό ραντεβού ολοκληρώνοντας για φέτος τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
 
Συγκεκριμένα η πανελληνιόνικης μας ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ Αικατερίνη μας επιφύλασσε μια έκπληξη στο αγώνισμα της σφαιροβολίας όπου κατέρριψε το 🅿️🅱️ και έστειλε την σφαίρα στα 10,69μ. στην τελευταία βολή ανεβαίνοντας στην 🥉 θέση του βάθρου. Ακόμη την επόμενη ημέρα κατέκτησε το 2ο πανελλήνιο μετάλλιο του 1ο ομίλου της κατηγορίας, στον ακοντισμό, με βολή στα 32.03, ανεβαίνοντας στην 🥈 θέση του βάθρου.
 
🏅 Στο άλμα σε ύψος αγωνίστηκε η ΤΣΟΚΑ Τραϊνή όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο αρχικό ύψος 1,40. ( είχε PB 1,43). 
 
🏅Στο άλμα σε μήκος αγωνίστηκαν η ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ Μαριάννα και η ΜΠΙΛΗ Βασιλική(κατηγορία Κ14) όπου έλαβαν την 13η θέση με επίδοση 4,26μ και την 11η θέση με επίδοση 4,35 αντίστοιχα.
 
🎖 O σύλλογος μας κατέλαβε την 17η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.
 
👏🏻 Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και τους προπονητές τους και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *