Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Δήμος Αλμωπίας: "Όμορφες εικόνες από την πόλη της Αριδαίας"


Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαίας.

Όμορφες εικόνες από την πόλη της Αριδαίας με τους χώρους αναψυχής να παραδίδονται στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αριδαίας.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους αναψυχής και παιδικές χαρές στην Αριδαία ενώ τέθηκε σε λειτουργία και το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει:

"Παραδίδουμε στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αριδαίας χώρους αναψυχής. Στόχος της Δημοτικής μας αρχής παραμένει η δημιουργία υποδομών για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αριδαίας. Πάρα τις δυσκολίες που υπάρχουν συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα μας με βασικό μας στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και τον ευπρεπισμό των κοινοχρήστων χώρων."0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *