Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Έναρξη σχολικής χρονιάς 2022-23


Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και χωρίς προβλήματα, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, άρχισε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας.



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής Πολυξένη Νάνου βρέθηκαν στην τελετή αγιασμού σε δημοτικά σχολεία της Αριδαίας αλλά και επισκέφτηκαν σχολεία τοπικών κοινοτήτων ενώ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και πρόεδρο της Β/θμιας σχολικής επιτροπής Δημήτρη Βεσκο, όπως και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.

Τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας ανοίγουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς προβλήματα έχοντας όλα τα αναγκαία υλικά και τα παιδαγωγικά μέσα στη διάθεσή των μαθητών και των εκπαιδευτικών κάτι που επισήμανε και η σχολική σύμβουλος κα Σαμαρά.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για το γεγονός πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά το χαμόγελο των μαθητών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *