Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Φ.Ο. Αριδαιας στον 3ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας στις 25/09/2022, τον οποίο διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και όπου συμμετείχε πλήθος αθλητών, μαθητών και πολιτών.

Σε αυτή την όμορφη “γιορτή του αθλητισμού”συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών, μελών, προπονητών του Φ.Ο. Αριδαιας ως δρομείς καθώς και εθελοντών που στήριξαν την προσπάθεια.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους και σε όσους συνέβαλαν γενικότερα στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.


Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Βασίλογλου -Καμενίδου Κωνσταντίνα η οποία ήρθε 3η στην κατάταξη των 5.100 μ στην ηλικιακή κατηγορία 18-34 Γυναικών.


Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα. Ως σύλλογος θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

#foafamily

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *