Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Εκδήλωση Erasmus στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου


Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, το οποίο υποδέχτηκε 37 Μαθητές, Erasmus+φίλους τους από την Λετονία, την Γαλλία και την Κροατία, στα πλαίσια του προγράμματος που περιλαμβάνει δραστηριότητες που σχετίζονται με την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σε όλα τα επίπεδα: Νους, Σώμα και Περιβάλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτριος Γιάντσης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Λιούγας, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λουτρακίου Χρήστος Τσάπης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Λουτρακίου Πρωτοπρεσβύτερος Πάτερ Σολωμόντας, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, σε σύντομη δήλωσή του, αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια, στους διοργανωτές, στον Διευθυντή του Σχολείου, στο εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό, στους μαθητές, στους γονείς και σε όλους τους παρευρισκόμενους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Είναι τιμή για τον τόπο μας, η συμμετοχή σε προγράμματα, ιδίως των Σχολικών Κοινοτήτων, μέσα από τα οποία προάγονται και αναδεικνύονται ιδανικά, αξίες, παραδόσεις, ήθη και έθιμα της τοπικής κοινωνίας».
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *