Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές συνδέσμου επίσημων διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Πέλλας


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΔΡΑ ΕΔΕΣΣΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 60

ΕΔΕΣΣΑ 10-1-2023

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1

ΘΕΜΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


ΠΡΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΜΕΛΗ

Με την υπ’ αριθ. 1/10-1-2023 , αποφάσισε το Δ.Σ. , να συγκαλέσει στις 8-2-2023 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00 , στα γραφεία του Συνδέσμου , Τακτική Γενική Συνέλευση , με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Εκλογή Προέδρου Γ.Σ.


Εκλογή δύο πρακτικογράφων


Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής


Απολογισμός εσόδων-εξόδων 2022


Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων 2023


Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής


Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.


Αρχαιρεσίες για την εκλογή: Α) 9 τακτικών και 3 αναπληρωματικών για το Δ.Σ. και Β) 3 τακτικών και 1 αναπληρωματικού για την Εξελεγκτική Επιτροπή.


Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία , η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και ώρα 17.00 , στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Όσα από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους , θα πρέπει να υποβάλουν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ αίτηση , δηλώνοντας σε ποιο όργανο επιθυμούν να εκλεγούν , μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-2-2023 και ώρα 14.00 , στα γραφεία του Συνδέσμου. Οι υποψήφιοι πρέπει κατά την υποβολή της αίτησής τους να είναι ταμειακώς εντάξει. Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ.Σ. έχουν ΜΟΝΟ τα ταμειακώς εντάξει μέλη.



ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΩΝΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *