Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Βουλευτής ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης δύο εβδομάδες μετά τα Τέμπη: «Ο ΟΣΕ είναι σε καλύτερη κατάσταση από το 2019»


Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο βουλευτής Πέλλης με τη ΝΔ, Διονύσης Σταμενίτης, δήλωσε ότι ο ΟΣΕ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το 2019, ζητώντας μάλιστα από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να μιλήσουν «ειλικρινέστατα» και να σταματήσουν την προσπάθεια συγκομιδής πολιτικού οφέλους.

«Μπορεί να ζητούμε ευθύνες από τη σημερινή κυβέρνηση, τον υπουργό και τις διοικήσεις (των αρμόδιων οργανισμών) αλλά δεν μπορούμε να μην τους αναγνωρίσουμε ότι ο ΟΣΕ είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήταν το 2019» είπε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την Τετάρτη.

Ευτυχώς, πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν ολοκληρώθηκαν όλα», αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να επαναλάβει πως ο ΟΣΕ «είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και στο προσωπικό και στην υλοποίηση αυτής της σύμβασης (σ.σ. 717)».

Η κατάληξη της τοποθέτησής του «γαλάζιου» βουλευτή αποκορύφωσε την προσπάθεια συλλογικού εμπαιγμού. «Μόνο αν μιλήσουμε ειλικρινέστατα και αφήσουμε την προσπάθεια για κομματικά οφέλη, θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτό που καθολικά η κοινωνία ζητά στο ¨γιατί¨ και το ¨ποτέ ξανά¨», ήταν τα λόγια του «ειλικρινή» κ. Σταμενίτη.

 

documentonews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *