Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Πρόσκληση - Ενημέρωση για τον 6ο Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου "Olympic Day Run Greece"ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τμήμα Αθλητισμού

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο 6ος Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου - «Olympic Day Run Greece». Αποτελεί τον Μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας που διοργανώνεται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού OLYMPIA σε συνεργασία με φορείς όπως οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό πρόγραμμα, με αγώνες δρόμου 10Km, 5Km και 1,5Km,καθώς και με παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, εκπαιδευτικού κι εθελοντικού χαρακτήρα για όλους τους πολίτες. Στις δράσεις συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές από όλη τη χώρα.

Είναι ένα γεγονός μαζικής συμμετοχής που σκοπό έχει την προώθηση και τη διάδοση της Ολυμπιακής Ιδέας. Αξίζει να τονιστεί ότι εκτός από τη χώρα μας διεξάγεται σε 200 άλλες χώρες Ολυμπιακής Ιδέας. Αξίζει να τονιστεί ότι εκτός από τη χώρα μας διεξάγεται σε 200 άλλες χώρες Ολυμπιακής Ιδέας. Αξίζει να τονιστεί ότι εκτός από τη χώρα μας διεξάγεται σε 200 άλλες χώρες στον κόσμο με τη συμμετοχή άνω των 5,5 εκ. δρομέων ετησίως.

Ο Δήμος Αλμωπίας στηρίζει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση και καλούμε όποιον δημότη μας επιθυμεί να λάβει μέρος, είτε ατομικά είτε συλλογικά ως ομάδα ή σωματείο είτε ως εθελοντής.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, και οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου και 3 ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310968531 μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ε.Δ

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *