Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΦΟ Αριδαίας: Αγώνες μπάσκετ γονείς VS παιδιά


Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 10:00 – 13:00 , ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

1 comments:

  1. Ανακάλεσε τελικά ο Εργολάβος την Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εναντίον Μηχανικού του Δήμου Αλμωπίας.

    Η Μήνυση, που είχε κατατεθεί κατά την θητεία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, είχε ως Μάρτυρες Κατηγορίας την τότε και νυν Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας και μία Μηχανικό που σήμερα υπηρετεί στο Δήμο Χαλκηδόνας.

    Αλήθεια, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *