Κυριακή 14 Μαΐου 2023

SOS από τη Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου Έδεσσας


Η κατάσταση στα νοσοκομεία γίνεται συνεχώς πιο αποκαρδιωτική, ταυτόχρονα όμως και επικίνδυνη!!!

 

Και αυτό είναι που μας ανησυχεί... Προχθεσινή εγκύκλιος δίνει τη δυνατότητα στους Διοικητές των νοσοκομείων να βάλουν για εφημερία έναν γιατρό μιας παθολογικής Ειδικότητας (π.χ. Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γαστρεντερολόγο κλπ) ή μιας χειρουργικής Ειδικότητας (ΩΡΛ, Ορθοπεδικό, Γυναικολόγο, Γενικό Χειρουργό κλπ) να εφημερεύει για τα πάντα.

Δηλαδή ο παθολόγος για πχ έμφραγμα και ο ορθοπεδικός για πχ ρήξη ωοθήκης!!!

Μπροστά στην απελπιστική κατάσταση που βιώνουμε στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία μας, η απάντηση του Υπουργείου είναι αυτή η μπαχαλοποίηση!!!

Αντί να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και να επαναφέρουν τις αμοιβές των Ιατρών στα προ μνημονίου επίπεδα, προκειμένου να γίνουν προσλήψεις με αξιοπρεπείς μισθούς, βρίσκουν και εφαρμόζουν επικίνδυνες λύσεις για τις κοινωνίες μας και εις βάρος της δημόσιας υγείας!!!

Η Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου Έδεσσας SOS


Παραπάνω η ντροπιαστική εγκύκλιος:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *