Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Τίτλοι τέλους για το 8ο Εδεσσαϊκό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών - Ραντεβού του χρόνου!


Το Εδεσσαικό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους έλαβε επίσημα τέλος και για φέτος, συμπληρώνοντας αισίως 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας! Βαδίζουμε σταθερά ώστε να εδραιώσουμε την παρουσία μας στο χώρο! 


Μπορεί ο καιρός φέτος να μας παίδεψε, όμως σίγουρα δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να μας το χαλάσει! Ετσι, κάνατε όλοι μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και κλείσατε μέσα το 8ο φεστιβάλ μας με την τόσο καλή σας πάντα διάθεση!


Η αγάπη σας για τον θεσμό, μας κάνει να μην τα παρατάμε ποτέ και έτσι να πασχίζουμε κάθε χρόνο για το καλύτερο,και να προχωράμε δυνατά προς το 9ο Φεστιβάλ!!!


Αγαπημένοι μας σκηνοθέτες και δημιουργοί των ταινιών, η χαρά μας απερίγραπτη για την τιμή που μας κάνατε να μας στείλετε και φέτος τις ταινίες σας, τα "παιδιά" σας και να έρθετε από μακρυά να μας γνωρίσετε και να συμμετέχετε σε αυτή την μικρή γιορτή του σινεμά που πραγματοποιούμε στον τόπο μας!! Είστε πλέον οι νέοι μας φίλοι και οικογένεια του Εδεσσαικού Φεστιβάλ!


Αγαπημένοι μας χορηγοί, χωρίς εσάς ΤΙΠΟΤΑ! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!Σας αξίζει όλη η ευγνωμοσύνη μας!!!!!


Αγαπημένοι φίλοι/θεατές/υποστηρικτές/συνοδοιπόροι είστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!


...γιατί απλά το Φεστιβάλ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ! ! ! ! ! ! !


Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους σας!!!


Σαμσάκη Μαρία, υπεύθυνη επικοινωνίας & social media


Στουγιαννίδης Αλέξανδρος, καλλιτεχνικός διευθυντής


"Υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο προνόμιο είναι η γαλήνη και μπορούν να κάθονται και ν'αναπνέουν και να κοιτάζουν και ν'ακούν και να μυρίζουν τον κόσμο που γυρίζει, και ν'αφήνουν ό,τι έπεται να περιμένει". . .


Νάιαλ Ουίλλιαμ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το ialmopia.gr 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *