Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης και ανάπτυξης του κέντρου της πόλης


ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

O διαγωνισμός έχει δημοσιευτεί στην Υπηρεσία Επισήμων Δημοσιεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αρ. 2023-OJS131-417525-el (11-07-2023), διορθωτικό αρ. 2023-OJS134-424055-el (14-07-2023). Η προκήρυξη, η αναλυτική και περιληπτική διακήρυξη καταχωρήθηκαν στο ΚΗΜΔΗΣ και τηρήθηκαν οι λοιποί κανόνες δημοσιότητας (δημοσίευση στη σελίδα του ΣΕΕ, του ΣΑΣΑΣ-ΠΕΑ, του Δήμου Αλμωπίας).

Επίσημα πλέον, η πόλη της Αριδαίας, εισέρχεται για πρώτη φορά σε μια πτυχή αισθητικής αναβάθμισης, μέσω αρχιτεκτονικά εμπεριστατωμένης διατύπωσης, με στόχο τη δημιουργία ενός βιώσιμου ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπλασης και ανάπτυξης του κέντρου της πόλης.

Πυρήνας της φιλοσοφίας του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η προσβασιμότητα, η ανάδειξη της αειφορίας με παράλληλη αναβάθμιση μικροκλίματος, η συνύπαρξη του αστικού και φυσικού τοπίου όπως και η τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας στη περιοχή.

Με συμμετοχή διαφόρων φορέων, διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο σχέδιο πάνω στο οποίο θα κατασκευαστούν τα έργα που αφορούν το κέντρο της Αριδαίας τα επόμενα χρόνια. Με συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο δίνοντας στην Αριδαία χαρακτήρα, για να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη, την Αριδαία που θέλουμε όλοι.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *