Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης


Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,68% και 54461 ψήφους έναντι 43,31% και 43139 ψήφους της Έφης Αχτσιόγλου.

Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος. Νωρίτερα, η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές έδειξε πως η κοινωνία κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα», είπε η Έφη Αχτσιόγλου στις πρώτες της δηλώσεις. «Θα δώσουμε δυναμικά το παρών στις μεγάλες κοινωνικές μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Η κοινωνία χρειάζεται μια δομική αντιπολίτευση. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν, ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, μου απέδειξαν πως αυτή η μάχη είχε αξία», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ήδη ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη στην Κουμουνδούρου έχουν φτάσει μια σειρά από στελέχη και των δύο πλευρών ενώ αμέσως μετά τις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου, δήλωση θα κάνει και ο νικητής της βραδιάς Στέφανος Κασσελάκης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *