Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας - ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού


Πληροφορηθήκαμε ότι η Κυβέρνηση με νόμο ετοιμάζει την κατάργηση και συγχώνευση των ΔΕΥΑ. Με νόμο πλέον και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ουσιαστικά δημιουργεί τις προϋποθέσεις ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος των νερών.

Η πρόσβαση στο νερό έχει ανακηρυχθεί από τον ΟΗΕ σε ανθρώπινο δικαίωμα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καταγγέλλει την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα το νερό δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν εμπορικό προϊόν. Το νερό ανήκει σε όλους και όχι στους επιχειρηματικούς ομίλους. Θα επισημάνουμε και συγκεκριμένα την περιοχή μας που έχουμε άφθονα νερά και ανήκουν σε όλους μας και όχι σε κάποιον ιδιώτη.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *