Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα στην Έδεσσα - Πρόγραμμα εκδηλώσεων


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Χριστούγεννα στην Έδεσσα

Δήμος Έδεσσας

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση


Χρόνια πολλά!!!!!!!




Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Στοά Καλλιτεχνών Περιοχή Μύλοι ώρα 18:30 Συναυλία “Christmas Rock” με το ΡΟΚ συγκρότημα του Ωδείου Δήμου Έδεσσας «Stage Revolution” σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΑΠΕΛΛΗ» και την ΚΟΙΝΣΕΠ «Ιδέα για τον Πολιτισμό»


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Στοά Καλλιτεχνών Περιοχή Μύλοι ώρα 18:30 Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής από το Ωδείου Δήμου Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΑΠΕΛΛΗ» .


Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Μουσικό εργαστήρι και συναυλία του Ωδείου Δήμου Έδεσσας «Ταξιδεύοντας» στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερασιάς ώρα 17:00 .


Christmas Food Festival από το Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Έδεσσας. Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, Street food, ζαχαρωτά, παιδικές δραστηριότητες και μουσική περιμένουν μικρούς και μεγάλους για ένα Χριστουγεννιάτικό πάρτι στην Πλατεία Μικρών Καταρρακτών από τις 16:00 το απόγευμα και όπου βγει.


Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

"Κάλαντα στη συνοικία του Βαροσίου" στις 18:30 (Συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας) που θα καταλήξουν στο “Ταχυδρομείο Άη Βασίλη” (Πάρκο 25ης Μαρτίου) σε μια Χριστουγεννιάτική συναυλία στις 19:30. Σε συνεργασία με το σύλλογο "Βαρόσι".


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

"Φωτεινά Κάλαντα" από το ΚΔΑΠ-Μπατάνι. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ συνοδεία μουσικής και κρατώντας τα φαναράκια τους, θα περπατήσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τραγουδώντας Κάλαντα των Χριστουγέννων. Ώρα 18:00


Ο Άγιος Βασίλης με μαγιό και σκουφάκι έρχεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ώρα 16:00, Χριστουγεννιάτική εκδήλωση με τα παιδία του κολυμβητηρίου.


Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Άρνισσα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. στο Κέντρο Νεότητάς Άρνισσας.



Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Ώρα 17:00 «Ο δρόμος των Χριστουγέννων» στον Πεζόδρομο της Άρνισσας εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, Οργάνωση από τον σύλλογο Μ.Ε.Σ.Ν.Α. Συμμετέχει η χορωδία του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΙΚΉ ΠΟΛΙΤΕΙΑ υπό την επίβλεψή του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας.

Μεγάλη Χριστουγεννιάτική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως ώρα 20:30, με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Έδεσσας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου


Φωτιές στην Έδεσσα και σε Δημοτικά Διαμερίσματα, το γνωστό έθιμο με τις φωτιές αναβιώνει !!!


Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας υποδέχεται τα Χριστούγεννα χαρίζοντας δώρα "Ψωνίζω - Στηρίζω - Κερδίζω". Πλατεία Ελευθερίας απόγευμα με άφθονα κεράσματα


Ώρα: 11:00-13:30 στην Πλατεία Στουγιαννάκη Ξυλοπόδαροι – ξωτικά, ανιματέρ σε ένα μουσικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιγνίδια, θεατρικά, κατασκευές.



Σάββατο 30 Δεκεμβρίου



Ώρα: 11:00-13:30 στην Πλατεία Στουγιαννάκη Ξυλοπόδαροι – ξωτικά, ανιματέρ σε ένα μουσικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιγνίδια, θεατρικά, κατασκευές.



Από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 31 Δεκεμβρίου κάθε μέρα στο Πάρκο 25ης Μαρτίου

Ώρες: 16:30-20:30 Ο Αϊ Βασίλης υποδέχεται τους μικρούς φίλους στο Ταχυδρομείο και το σπίτι της αγάπης καθημερινές και


Ώρες 10:30 έως 13:30 & 16:30 έως 20:30 τα Σαββατοκύριακα


Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

Κτίριο Χατζηγιάννη (Πλ. Στουγιαννάκη)

Έκθεση – πωλητήριο Κατασκευών από το «Περίτεχνο» Παραγωγικό Εργαστήρι ΑμΕΑ «Το δώρο σας για τις γιορτές»




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *