Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Αμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης της Αλμωπίας


Την άμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης της Αλμωπίας συζήτησε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Παρούτογλου Νικόλαος στο γραφείο του, με τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ κ. Λάππα Γεώργιο Διευθυντή περιοχής Έδεσσας και κ. Γιάντση Δημήτριο Προϊστάμενο ΠΚ ΔΕΔΔΗΕ Αριδαίας

Στην ενημερωτική συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα ζητήματα του δικτύου αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ και θέματα της πολιτικής προστασίας.

Επίσης από το Δήμαρχο τέθηκε το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροδότησης και της γενικότερης συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο και καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ενδεχόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης , που δυστυχώς συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Όλγα Ολλανδέζου, Πέτρος Τσαρκνιάς και Ιωάννης Θεολόγου .



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *