Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πρόσκληση - Πρόγραμμα εκδηλώσεων 7ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας 2024


Η Άνοιξη και η Ανθοέκθεση Σκύδρας πάνε μαζί!Έτσι λοιπόν η 7η Ανθοέκθεση Σκύδρας, η μεγάλη ανοιξιάτικη θεσμική γιορτή του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ξεκινάει την Τετάρτη 24 Απριλίου και διαρκεί έως την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Η πλατεία Δημοκρατίας, για πέντε ημέρες, μεταμορφώνεται σε μια πολύχρωμη ζωγραφιά, μια ευωδιαστή όαση λουλουδιών και φυτών έτοιμη να καλωσορίσει και να υποδεχθεί κάθε επισκέπτη που θα μπορεί να περιηγηθεί, να συναναστραφεί, να διαλέξει τα φυτά και τα λουλούδια της αρεσκείας του για να καλλωπίσει μπαλκόνια και κήπους.

Παράλληλα να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις πολύμορφες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές καλλιτεχνικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που προετοίμασαν με αγάπη και μεράκι οι συντελεστές των εκδηλώσεων, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 κι ώρα 7:30΄ μ.μ.

Την ευθύνη και το συντονισμό της διοργάνωσης έχει η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου.

Προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους για να συνταξιδέψουμε στο θαυμαστό, πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών, να συμμετάσχουμε στις πρωινές δραστηριότητες, αλλά και να ζήσουμε όμορφα, ανοιξιάτικα απογεύματα και βραδιές.

(Συνημμένη η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα δράσεων κι εκδηλώσεων της 7ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας).


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *