Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Δελτίο τύπου από ΕΠΑΛ Έδεσσας


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ΕΠΑΛ Έδεσσας στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες με τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν και διακρίθηκαν:

Κιoυτσούκης Νικόλαος 1ος στα 400 μέτρα με εμπόδια,

Φαρμάκης Κωνσταντίνος 2ος στα 200 μέτρα

Βαρελάς Θεόδωρος 2ος στην ποδηλασία,

Ζαφειρίου Άγγελος στο ακόντιο!

Οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες στίβου έλαβαν χώρα στις Σέρρες στις 22-23/4/2024 και της ποδηλασίας στην Έδεσσα στις 24/4/2024. Ο Σύλλογος καθηγητών του ΕΠΑΛ Έδεσσας με μεγάλη συγκίνηση εύχεται συγχαρητήρια στους αθλητές του σχολείου, να έχουν πάντα επιτυχίες και κουράγιο στις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα τους, αλλά και στη γυμνάστρια του σχολείου, Ρέτζιου Ευτυχία, που οργάνωσε τη συμμετοχή των αθλητών στους πανελλήνιους αγώνες!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *