Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ρεσιτάλ πιάνου του Θεόδωρου Μιχαηλίδη στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας


Ο Θεόδωρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 30/11/2000 στα Γιαννιτσά Πέλλας. 

 

Το 2007 ήρθε σε πρώτη επαφή με το πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας.Ολοκληρώνοντας τις υποχρεωτικές θεωρητικές σπουδές του οργάνου στο εν λόγω ωδείο, φοίτησε το διδακτικό έτος 2019-2020 στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό ωδείο Γιαννιτσών και κατόπιν, από το 2020 έως σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές του στο Ωδείο «Μελωδία» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

 Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ τον τελευταίο χρόνο προετοιμάζεται,με την βοήθεια του δασκάλου του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, για τις πτυχιακές εξετάσεις στο πιάνο.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *