Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας: Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής


Το Εσπερινο ΕΠΑΛ Αριδαίας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025. 

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα e-eggrafes.minedu.gov.gr από το διάστημα 27 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου. 

Οι ειδικότητες μας από φέτος εμπλουτίζονται με την ειδικότητα του τομέα Μηχανολογίας που αφορά Τεχνικούς Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, τομέα με μεγάλη απήχηση στην αγορά εργασίας, λόγω επέκτασης του συστήματος φυσικού αερίου στο νομό Πέλλας. 

Επίσης επισημαίνουμε την προσθήκη του τομέα Υγείας, που προστίθεται για πρώτη φορά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.


Επιστρέφουμε μαζί στην εκπαίδευση.
Επιστρέφουμε μαζί στο δικαίωμα για καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *