Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μάνα έβγαλε νοκ άουτ σκέιτερ που χτύπησε το γιο της (vid)

Ένας σκείτερ δεν πρόλαβε να απολογηθεί στη μητέρα ενός παιδιού που χτύπησε κατά λάθος καθώς αυτή τον έβγαλε νοκ αουτ με μια μπουνιά.(Vid)



 Δείτε το απίστευτο βίντεο:






Κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει το γιο της έστω και αν γίνει κατά λάθος.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Cannery Park στο Hayward της Καλιφόρνια, στο οποίο μια μάνα βγάζει νοκ άουτ τον Warm Gravy ο οποίος χτύπησε το μικρό της γιο κατά τι διάρκεια ενός κόλπου που εκτελούσε με το σκέιτ του.

Ο Gravy έχασε τον έλεγχο της "σανίδας" και έπεσε πάνω στον μικρό.

Άμεσα έσκυψε δίπλα του και τον ρώτησε αν είναι καλά καθώς έκλαιγε.

Μια γυναίκα που ήταν δίπλα αγκάλιασε το παιδάκι και τον ρώτησε "Δεν τον είδες". Αυτός σοκαρισμένος προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

Δευτερόλεπτα αργότερα έρχεται η μητέρα του παιδιού η οποία χωρίς δεύτερη κουβέντα του ρίχνει μια μπουνιά και τον βγάζει νοκ αούτ.

Πηγή: Daily.Βhaskar

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *