Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το πήρε μόνος του!

Γράφει ο Τάσος Κ.

Τέλος καλό, όλα καλά. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση με αυτή την αγχωτική νίκη που πέτυχε ο δικέφαλος και σε συνδυασμό με την γκέλα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, αποδείχθηκε το γκολ του Βούκιτς χρυσάφι.



Ο ΠΑΟΚ αν και προβλημάτισε με την παρουσία του, που θύμισε λίγο τον αγώνα με την Καρακαντί, κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη και να έρθει μια ανάσα από την πρώτη θέση. Παρακολουθήσαμε έναν ΠΑΟΚ πολύ αργό, χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι του σχεδόν σε όλο το ενενηντάλεπτο. Μια ομάδα που έδειξε πολύ κουρασμένη, χωρίς φαντασία και σιγουριά στο παιχνίδι της, προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να κάνει κάτι το ουσιώδες στο α΄ ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κι αυτό φαίνεται ακόμα πιο πολύ αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα στατιστικά του παιχνιδιού. Με 47 λάθη, 1 στα 22 γεμίσματα και μόλις 6 τελικές (ο Πλατανιάς είχε 7) ο ΠΑΟΚ έδειχνε τελείως μπλοκαρισμένος. Μέχρι να τον λυτρώσει ο Βούκιτς!

Από την άλλη είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με άκρως αμυντική συμπεριφορά, με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, αλλά ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη δεν είχαν το καθαρό μυαλό ( ή την ποιότητα αν θέλετε) να τελειώσουν σωστά τις φάσεις.


LIKE  
Ο Σέρβος Βούκιτς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ μεγάλης κλάσης και χάρισε άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Δίκαια ανακηρύχθηκε ο MVP του αγώνα και μας απέδειξε ότι μπορεί και έχει την ποιότητα να πάρει την ομάδα μόνος του στις πλάτες του!


DISLIKE
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερο μέχρι τώρα. Οι ποδοφαιριστές θα πρέπει να μάθουν να παίζουν τρία παιχνίδια την εβδομάδα, ήταν κάτι που επισήμανε και ο Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα.

Comment
Δυο λόγια και για την αλλαγή του Νέτσιντ. Μέρα με την μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι αρχίζει να δείχνει όλο και καλύτερα στοιχεία ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Μπήκε πολύ ορεξάτος μέσα στον αγώνα, έτρεξε, πίεσε σούταρε και γενικά μας δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει την φόρμα του. Θα είναι πολύ μεγάλη προσθήκη αυτός ο παίκτης εάν επανέλθει 100% σύντομα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *