Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η Ματούλα Ζαμάνη το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Art Factory / Κανναβουργείο, στην Έδεσσα!

Η Ματούλα Ζαμάνη, μια ξεχωριστή περσόνα της μουσικής, έρχεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στo Art Factory , στην Έδεσσα!



Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα : Η Ματούλα Ζαμάνη έχει μισή καταγωγή από την Παναγία Τρικάλων και μισή από το Μέτσοβο.
Είναι δραματική σοπράνο που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Μάρθα Φριντζήλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, και με την "Ορχήστρα του δρόμου" με την οποία πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.
Η "Ορχηστρα του Δρόμου" αποτελείται από τους: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Έλλη Πασπαλά.
Ακόμα έχει συνεργαστεί με τους "The burger Project", τη Γιώτα Νέγκα, τον Ντιλέκ Κοτς και τον Κωστή Μαραβέγια.
Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Αλ τσαντίρι νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha στην οποία βρέθηκε για να τραγουδήσει.
Τον Οκτώβρη του 2012, βρέθηκε στο Βερολίνο για κάποια live και σε διπλανό εστιατόριο βρέθηκε και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Η αντίδραση της όταν έμαθε πως ήταν εκεί, συζητήθηκε πολύ καθώς τα λόγια της και συγκεκριμένα η φράση "Μας ξεφτιλίσατε, μας καταντήσατε" έκανε το γύρω της Ελλάδας.



Στον δίσκο Varligali (στα βλάχικα σημαίνει πάρε-δώσε), επέλεξε να βρεθεί πιο κοντά στο πειραματικό τραγούδι με στοιχεία ηχοσκηνοθεσίας, μοντάζ ήχων από φυσικά μουσικά όργανα αλλά και ήχους από sampler.
πηγη:mypella

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *