Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 3 Νοεμβρίου - Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός: “Υποστηρίζουμε τον Θηλασμό, Υποστηρίζουμε τις Μητέρες”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 39 πόλεις της Ελλάδας!

Για τον Ν.ΠΕΛΛΑΣ την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η

“Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ν. Πέλλας” (https://www.facebook.com/groups/EdessaThilasmos/)

και σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Στην ΕΔΕΣΣΑ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ –ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές οι οποίοι θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους από τις 11:00 π.μ. εως και τις 2:00 μ.μ. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά! Τέλος, θα υπάρχουν δωράκια και εκπλήξεις για όλους όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση!!!

* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Υποστηρίζουμε τον θηλασμό: Υποστηρίζουμε τις μητέρες».

Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Εδεσσα, εδώ:

https://www.facebook.com/events/376986305737498/?ref_newsfeed_story_type=regular

Βρείτε τα σημεία συνάντησης και στις 39 πόλεις, εδώ: https://www.facebook.com/thilazo

Οι διαχειρίστριες της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών

Μητρικού Θηλασμού Ν.Πελλης(αλφαβητικά):

Ιγνατιάδου Μαγδαληνή (ignatiadoumagda@yahoo.gr τηλ. επικοιν.6984206565:),

Κιοτζένογλου Μαρία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *