Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σπαρταριστό video:Ξεκούφαναν τον υφυπουργό και τον Α/ΓΕΣ με τα ουρλιαχτά τους

Ο κ. Δαβάκης βρέθηκε στη δεξίωση των αποφοίτων της ΣΜΥ εκπροσωπώντας την πολιτική ηγεσία και συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ, Αθανάσιο Τσέλιο θέλησε να δώσει συγχαρητήρια σε ορισμένους από αυτούς.

Το πρόβλημα ήταν πως οι υπαξιωματικοί μάλλον πήραν πολύ στα σοβαρά τη διαταγή να βροντοφωνάζουν κάθε φορά που τους απευθύνεται ο λόγος και πήραν τα αυτιά του υφυπουργού και των παρευρισκομένων.

Την αρχή κάνει μια γυναίκα υπαξιωματικός η οποία άρχισε να ουρλιάζει «Ευχαριστώ» και «Μάλιστα» με τον κ. Δαβάκη να κάνει ένα βήμα πίσω από τα ντεσιμπέλ.

Συνέχεια έδωσε ένα άλλος υπαξιωματικός ο οποίος θέλησε και να παρουσιαστεί στον υφυπουργό και τον Α/ΓΕΣ χωρίς, ωστόσο, να μπορεί κανένας να καταλάβει τι ακριβώς έλεγε.

Δείτε το βίντεο:




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *