Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΦΟ Αριδαίας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 67-54 (pics)

Εύκολη επικράτηση για τον Φ.Ο.Α σήμερα ο οποίος κέρδισε την Αλεξάνδρεια με 67-54 (pics)

Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά φέτος μπήκαν δυνατά και με πάθος και έχτισαν μια διαφορά 15 πόντων μέχρι το ημίχρονο!

Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αλεξάνδρειας αντέδρασε και μείωσε στους 7 αλλά με σούτ από την περιφέρεια η ομάδα της Αριδαίας ξέφυγε πάλι και κράτησε χωρίς δυσκολίες την νίκη ως το τέλος!

Η νίκη θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις θριάμβου αλλά οι παίχτες του Φ.Ο.Α χαλάρωσαν στα τελευταία λεπτά και έτσι ήρθε το τελικό(--)

Το επόμενο Σάββατο ο Φ.Ο.Α υποδέχεται τον Πανεδεσσα'ι'κό στο πρώτο τους τοπικό ντέρμπι για φέτος!


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(16-8), B(37-22), Γ(50-39), Δ(67-54)

ΦΟΑ (Λούσης): Tαρασίδης 5, Τοπαλίδης 3(1), Χαραλαμπίδης 17, Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 12(1), Αβραμίδης 15(3), Μακρόπουλος 5, Υφαντίδης 6, Μαυρίδης.

Aλεξάνδρεια (Κασσομενάκης): Πουλρίδης 5(1), Πλωμαρίτης 2, Τολιόπουλος 4, Ρουσόπουλος, Στογιαννόπουλος 17, Αβραμίδης 10, Παπαγερίδης 10(1), Βενέτης, Χύτας 4, Πρόϊος, Λιακόπουλος, Αλεξόπουλος 2.

 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *