Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας (pics)

Σε ένα ειδυλλιακό φθινοπωρινό τοπίο πραγματοποιήθηκε η Κυριακάτικη δραστηριότητα του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας. Πολλά μέλη του συλλόγου της Αριδαίς μαζί με μέλη του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας πραγματοποίησαν πεζοπορία στην ορεινή περιοχή των Προμάχων Αλμωπίας μέχρι την Κορυφή Πέτερνικ (Άννα) στα 1750 μέτρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης και μάλιστα από τα πιο δραστήρια μέλη παρόλο τον μικρό πληθυσμό της περιοχής.

Το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, πεζοπορία από την περιοχή Βαλέορβο στα Μεγάλα Λιβάδια του Κιλκίς μέχρι την υψηλότερη κορυφή του όρους Πάικο ,Γκόλα Τσούκα ( 1657 μ.).
 
Πληροφορίες:

Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945 425524

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 20:30 μ.μ. - 23:30 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com
 




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *