Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Χορός εκατομμυρίων

Κάποιοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν από κρίση. Σε εποχές κατάρρευσης υπάρχει μία εταιρεία κρατική -με τη διοίκηση να διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση- όπου κατά την περίοδο Ιουνίου 2012 - Ιουλίου 2013 οι δαπάνες μισθοδοσίας επιβαρύνθηκαν κατά 68%.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, φαίνεται πως οι σχετικές δαπάνες αυξήθηκαν στα 2,24 εκατ. ευρώ, από 1,33 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή το μέσο ετήσιο κόστος για καθέναν από τους εργαζομένους φτάνει τα 75.000 ευρώ από περίπου 63.200 ευρώ την προηγούμενη χρονιά. Την ίδια περίοδο έγιναν και 9 προσλήψεις (από 21 σε 30 άτομα), ενώ οι αμοιβές του δ.σ. έφτασαν στην τελευταία χρήση τα 351.500 ευρώ, από 330.478 ευρώ στην προηγούμενη χρήση.

Οι ζημιές αυτής της εταιρείας -όασης στην έρημο της καθημαγμένης χώρας- έφθασαν στα δύο (2 ) δισ. ευρώ λόγω αναποτελεσματικής διοίκησης.

Αραγε, εκεί στο υπουργείο Οικονομικών και στου Μαξίμου διαβάζουν κανέναν ισολογισμό χρήσης;

Α! Για ποια εταιρεία ο λόγος; Μα, για το ΤΑΙΠΕΔ!

 
Μ.ΓΕΛ./enet

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *