Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γήπεδα που βρίσκονται στις πιο απίθανες τοποθεσίες

Συνήθως όλα τα γήπεδα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις) κατασκευάζονται κοντά ή μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή έτσι ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση όσοι θέλουν να τα επισκεφτούν. Αν ψάξετε όμως πολύ καλά θα ανακαλύψετε μερικά που βρίσκονται στους πιο παράξενους, στους πιο ασυνήθιστους χώρους! Στη συνέχεια ακολουθούν 12 τέτοια παραδείγματα..


1. Coeur d’Alene Course Golf Resort, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Το Coeur d’Alene Resort είναι ένα πολυτελές θέρετρο στο Coeur d’Alene, του Αϊντάχο. Βρίσκεται στη βόρεια όχθη της λίμνης Coeur d’Alene και διαθέτει μαρίνα, συνεδριακές εγκαταστάσεις, σπα, καθώς και ένα αξιοσημείωτο γήπεδο γκολφ ( το μοναδικό κινητό καταπράσινο νησί στον κόσμο).

2. Eidi Στάδιο, Νήσοι Φερόες Το Eidi Stadium βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό και είναι το σπίτι αρκετών ομάδων ποδοσφαίρου των Νήσων Φερόε. Το γήπεδο βρίσκεται στο Eidi – ένα χωριό στο βορειοδυτικό άκρο του Eysturoy. Το όνομά της πόλης σημαίνει «ισθμός» στη γλώσσα των Νήσων Φερόε και έχει πληθυσμό 669 κατοίκους.

3. Γήπεδο τένις στο Burj Al Arab, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Το υψηλότερο γήπεδο τένις στον κόσμο βρίσκεται στο τέταρτο υψηλότερο ξενοδοχείο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, στο Burj al-Arab στο Ντουμπάι. Το γήπεδο του τένις είναι κυκλικού σχήματος και όταν δεν χρησιμοποιείται γι αγώνα λειτουργεί ως ελικοδρόμιο. Το ακριβές ύψος του γηπέδου τένις δεν είναι γνωστό. Το ύψος του ξενοδοχείου όμως είναι 321 μέτρα και το γήπεδο βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή.

3. Γήπεδο τένις στο Burj Al Arab, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

4. Float, Marina Bay, Σιγκαπούρη Το «Float at Marina Bay», είναι απολαυστικό ακόμη και από τις φωτογραφίες. Είναι το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο που κυριολεκτικά επιπλέει. Με 120 μέτρα μήκος και 83 μέτρα πλάτος είναι η μεγαλύτερη πλωτή σκηνή στον κόσμο. Βρίσκεται στην παραλία Marina Reservoir και μπορεί να φιλοξενήσει 30.000 άτομα.

4. Float, Marina Bay, Σιγκαπούρη 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *