Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

TΣΙΜΕΝΤΟ .. 0-0 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - Γράφει ο Geo E.

Γράφει ο Geo E.
Λευκή ισοπαλία Ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ σε ενα ματς που θα θέλαμε πολύ γρήγορα να ξεχάσουμε.Ο αγώνας ήταν φτωχός σε φάσεις και θέαμα ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει τον πόντο και την ..μισή πρόκριση σκεπτόμενος το επόμενο ματς με τον ολυμπιακό σ'ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς.
Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε μια εντεκάδα "κλισέ" όσον αφορά την χρήση του rotation,έκανε τις γνωστές αλλαγές στα μπακ αφήνοντας εκτός τον Κίτσιου και τον Λίνο βάζοντας σις θέσεις τους Σκόνδρα και Τζαβέλλα αντίστοιχα.Όλες οι άλλες θέσεις ήταν ίδιες με αυτές του τελευταίου αγώνα με το εργοτέλη εκτός του Τζίολη που απουσίαζε.Η ομάδα ήταν από μέτρια έως κακή,δεν ανέβασα στροφές σε κανένα σημείο του αγώνα και έδειχνε πως με ένα Χ θα ήταν ικανοποιημένη. Η χάιφα είχε πάθος,όρεξη αλλά και πίεση καθώς οι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα βάραιναν τοόσο τους παίκτες όσο και τον προπονητή της ομάδος.
Έτσι,χβρίς την απαιτούμενη ποιότητα και με πολλές αλλαγές στην 11άδα της δεν έδειχνε να έχει την ικανότητα να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ όντας ανίμπορη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις,η σημαντικότερη ήταν αυτή στην εκπνοή όπου ο Στοχ μετά απο εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Νίνη πλάσαρε αλλά νικήθηκε για τρίτη φορά συνολικά στα δύο ματς από τον Σαράνοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο μια κεφαλιά του Κλάους ήταν ικανή να μας ξυπνήσει από τον ύπνο που ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε..Κατα τ'άλλα τσιμέντο και 0-0.Έτσι φτάσαμε στην λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος και 1ος στον όμιλο αγκαλιά με την αλκμαάρ μετά την αγχωτική νίκη της με την καραγκαντυ.Η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση καθώς χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να προκριθεί αλλά και η πρωτιά έιναι στο χέρι της καθώς έχει ήδη πάρει σημαντικό προβάδισμα και έχει και την αλκμαάρ στην ΤΟύμπα την τελευταία αγωνιστική.Από τους διακριθέντες μοναδικός και αλάνθαστος σήμερα κατα προσωπική μου άποψη ο τρελός Χακόμπο,οι υπόλοιποι κινήθηκαν κοντά στο 6 με 7 και.Επόμενο ματς;Ίσως και της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ παέι στο καρα'ι'σκάκη να αντιμετωπίσει τον ολυμπιακό πλήρες με μοναδική απουσία τον Βίτορ.Η ομάδα είναι σε πολύ καλό μομέντουμ,έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα και όλοι ζουν και αναπνέουν γι αυτό το ματς με πτώτον και καλύτερο τον Ιβαν Σαββίδη που φαίνεται να έχει τάξει λαγούς και πετραχήλια εφ'όσον οι τριες βαθμοί κατηφορήσουν στον Βορρά.Με το μυαλό στον πειραία λοιπόν από σήμερα,καλή τύχη και γερά. Η ομμάδα αλλάζει επίπεδο και θα το αποδέιξει την Κυριακή στις 19.30.

Υ.Γ * Πολλά μπράβο στην ομάδα του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ που επέστρεψε στις ευρωπαικές νίκες σε βάρος της ουκαρινκής Χιμίκ με 77-69.Η ομάδα πατάει καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται στήριξη από όλους.Επόμενο ματς στο ΣΕΦ με τον ολυμπιακό. Τσαμπουκά και θέληση και ό,τι είναι να έρθει θα έρεθει.

Υ.Γ Ιβάν μην δεχτείς ούτε το κέρασμα τους,απο υποχρέωση θα είναι εξάλλου..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *