Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Μπίνος: "Η στήριξη από τη ΝΔ θα αποτελέσει μια ευχάριστη εξέλιξη"

Η απόφασή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ήταν προσωπική. Απ΄ότι φαίνεται από τα δημοσιεύματα η κίνησή μου αυτή βρίσκει έδαφος και ευρύτερη αποδοχή. Η στήριξη από τη ΝΔ θα αποτελέσει μια ευχάριστη εξέλιξη. Εύχομαι και ελπίζω να ακολουθήσει παρόμοια στήριξη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Πάντα επιθυμούσα και φυσικά επιθυμώ και σήμερα να είμαι ο υποψήφιος Δήμαρχος όλων των πολιτών της Αλμωπίας. Στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου δεν περισσεύει κανείς. Κάθε ικανός πολίτης, που αισθάνεται ότι έχει να προσφέρει στον κοινό αγώνα, είναι ευπρόσδεκτος. Ο κόσμος μάς θέλει ενωμένους στη μάχη της επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Αν διαβάσετε στην πρώτη μου συνέντευξη στις 24/9/2013 όταν ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητά μου, είχα πει: Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάμε στον τόπο μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σπαταλούνται δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο καθένας μας ανήκει σε έναν ιδεολογικό χώρο και αυτό είναι σεβαστό.


Από τη θέση αυτή δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο. Πίστευα τότε και πιστεύω και σήμερα στον τόπο και στις δυνάμεις του. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο τόπος μας κρύβει μέσα του δεκάδες δημιουργικά μυαλά με φαντασία , ικανότητες και όρεξη. Είναι η ώρα να τολμήσουν να βγούνε μπροστά. Χωρίς κομματικά ταμπού. Είμαστε πολύ λίγοι. Οι ικανοί ακόμα λιγότεροι. Είναι απαράδεκτο να εμμένουμε στους διαχωρισμούς του παρελθόντος.


Η ώρα της ευθύνης είναι τώρα. Είναι ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας, να εστιάσουμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και να συνεργαστούμε. 
 
Δημήτρης Μπίνος
 
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *