Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Γιαννιτσά: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για σακχαρώδη διαβήτη

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Πέλλας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου 2013 και γνωρίζοντας ότι ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιατρό-κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας, σε συνεργασία με τη (ΔΕΒΕ) Διαβητολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος, το εξωτερικό Διαβητολογικό Ιατρείο του Γ.Ν. Γιαννιτσών, της επισκέπτριες Υγείας του Γ.Ν. Γιαννιτσών και το Δήμο Πέλλας σας προσκαλούν στο χώρο του Δημαρχείου για δωρεάν προληπτικό έλεγχο, για το σακχαρώδη διαβήτη την Πέμπτη 14/11/2013 από τις 9:30 – 10:30 από εξειδικευμένους γιατρούς.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από τη νόσο του σακχαρώδη διαβήτη και κάποιοι από αυτούς δεν το γνωρίζουν!!


Η «σιωπηλή» νόσος τείνει να γίνει η «μάστιγα» του αιώνα μας .
Βοήθησε και εσύ να περιοριστεί η «επιδημία» του σακχαρώδη διαβήτη !!!
Μάθε τα συμπτώματα της «ύπουλης» νόσου και αντιμετώπισε την

Aν έχεις σακχαρώδη διαβήτη, μην απογοητεύεσαι και μη το βάζεις στα πόδια.
Ενημερώσου και αντιμετώπισέ το σωστά.


Ο Σύλλογος διαβητικών είναι κοντά στους πάσχοντες και τις οικογένειες τους προσπαθώντας να τους ενημερώσει για τα νεώτερα δεδομένα της νόσου. Αλλά και με τις δράσεις του ο σύλλογος προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και την κοινωνία που ζούμε.


Περισσότερες πληροφορίες για την δράση του συλλόγου θα βρείτε στα τηλέφωνα 2382082845, 2382025409, 6978446472 What’s up, 6978446473 What’s up.

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *