Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Εξαιρετική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο απέναντι στους Miami του Lebron! (video)

Το Milwaukee ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 118-95 από τους Miami, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο ΝΒΑ μέχρι στιγμής, έχοντας 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια των Bucks ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έβγαλε καν την φόρμα του. Κόντρα στους Πρωταθλητές Heat, όμως, όχι απλά πάτησε παρκέ, αλλά ήταν και ένας από τους λίγους λόγους που οι Bucks μπορούσαν να χαμογελάσουν μετά το τέλος του αγώνα, όπου και γνώρισαν βαριά ήττα.

Ο “G-BO” βρέθηκε στο παρκέ για 21 λεπτά εναντίον του Miami, το περισσότερο που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην regular season, όντας θετικότατος, έχοντας 11 πόντους με 1/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως έπεσε στα βαθιά από νωρίς, αφού για πρώτη φορά σηκώθηκε από τον πάγκο με 4 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα να μένουν για τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Κι αν στην πρώτη είσοδό του στο παρκέ ήταν λιγάκι “μαγκωμένος” – κάνοντας μαζεμένα ένα άστοχο τρίποντο, ένα λάθος και ένα φάουλ στον LeBron James πριν σημειώσει το πρώτο του καλάθι – όταν ξαναμπήκε στο παρκέ, με 4 λεπτά να μένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αφού δεν ξαναπέρασε στον πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας τους 8 από τους 11 πόντους του σε αυτό το διάστημα!

Δείτε το video με όλους τους πόντους του:




πηγή:nbahellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *