Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Επεσε με το κεφάλι σε βράχο ο Σουμάχερ!

Ο πρώην άσος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε ατύχημα με σκι στην Γαλλία! Είναι εκτός κινδύνου καθώς τoν έσωσε το κράνος!

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Γερμανός οδηγός τραυματίστηκε όταν έκανε σκι στις γαλλικές άλπεις! 

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 44χρονος πιλότος που σταμάτησε τους αγώνες το 2012, έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις και συγκεκριμένα στην Μεριμπέλ. Εκεί τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν βγήκε εκτός πίστας και έπεσε σε βράχο όπου και χτύπησε το κεφάλι του. Μετά το ατύχημα ήταν σοκαρισμένος αλλά είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Μουτιέρ με ελικόπτερο. Ακόμα δεν έχει βγει κάποιο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του, αλλά όλοι λένε ότι απέφυγε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος που προστάτεψε το κεφάλι του.

Ο Κριστόφ Λεκόμ Ζερνινιόν, υπεύθυνος της πίστας, δήλωσε στο RMC: «Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Γκρενόμπλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζω τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή διερευνά το συμβάν. Έπεσε στις 11.07. Φόραγε κράνος και προσέκρουσε σε ένα βράχο. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση και μεταφέρθηκε από αέρος στο νοσοκομείο. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ίσως υπάρχει τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν δείχνει τόσο σοβαρό».

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ είναι εκτός κινδύνου!


πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *