Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη της Θ. Τζάκρη στο Νοσοκομείο της Έδεσσας

Το Νοσοκομείο της Έδεσσας επισκέφτηκε παραμονή των Χριστουγέννων η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Ηλ.

Τσαμήτρο και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Αλ. Βουρδισλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στις ειδικότητες των χειρουργών, νεφρολόγων, μικροβιολόγων και ακτινολόγων, καθώς και τις περικοπές στον προϋπολογισμό του νέου έτους, που είναι της τάξεως του 11%, καθώς ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου της Έδεσσας μειώθηκε από 6.800.000 ευρώ το 2013 σε 6.100.000 ευρώ το 2014, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει δυσχέρειες στην απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια η κ. Τζάκρη συνοδευόμενη από τον κ. Τσαμήτρο και τον κ. Βουρδισλή πραγματοποίησε επίσκεψη στις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου Έδεσσας, όπου και αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η κ. Τζάκρη διαπίστωσε την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου της Έδεσσας και το καλό επίπεδο της παρεχόμενης περίθαλψης, παρά τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και την δυσμενή οικονομική συγκυρία, γεγονός το οποίο οφείλεται στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι και δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα των ελλείψεων στις παραπάνω ιατρικές ειδικότητες καθώς και της περικοπής του προϋπολογισμού αμέσως μετά τις γιορτές στην Βουλή δια μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και να ενημερώσει στη συνέχεια την διοίκηση του Νοσοκομείου για τις απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.-
 
 
πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *