Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Φωτο-ντοκουμέντο: Ο Τομπούλογλου με τη μίζα στα χέρια

Μια φωτογραφία-ντουκουμέντο, που απαθανατίζει τον Χάρη Τομπούλογλου να παίρνει το φάκελο με τη... μίζα που είχε ζητήσει, βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες μόνον ώρες προτού ο - πρώην πλέον - πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διαβεί το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η συναλλαγή βιντεοσκοπήθηκε και το επίμαχο στιγμιότυπο, που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Extra 3, δείχνει τον Τομπούλογλου να παραλαμβάνει το φάκελο με τις 25.000 ευρώ από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα με τη διαφημιστική εταιρία. 

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης κι ήταν εκείνος που ξεσκέπασε τη δράση του Χάρη Τομπούλογλου. Ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Mega, περιέγραψε αναλυτικά τα στάδια της σύλληψης του Χάρη Τομπούλογλου.

Ο - πρώην πλέον - πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων για εκβίαση και παθητική δωροδοκία.Οι αρχές παρακολουθούσαν επί μία εβδομάδα το διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ η επιχείρηση της Αστυνομίας βιντεοσκοπήθηκε με τον Τομπούλογλου να λαμβάνει 25.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ για να μην κηρύξει έκπτωτη διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του Νοσοκομείου, μετά από διαγωνισμό.

Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *