Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

'Ηττα για τον Φ.Ο.Α στο Πολύκαστρο.Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία!

Δεν τα κατάφερε στο Πολύκαστρο ο Φ.Ο.Α και ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Εύαθλο με 59-55 στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.


Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα της Αριδαίας και με εξαιρετική άμυνα βρέθηκε να προηγείται στο 1o δεκάλεπτο μέχρι και με 10 πόντους διαφορά!Στο 2ο η ομάδα του Πολυκάστρου πίεσε και με την ανοχή των διαιτητών κέρδισε πολλές εύκολες μπάλες με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 33-29 υπέρ του Εύαθλου.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τέλειωσε το 1ο με την ομάδα όμως της Αριδαίας να μην επιτρέπει στην αντίπαλη να πάρει μεγάλο προβάδισμα.Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Φ.Ο.Α αν και βρέθηκε ως και με 10 πόντους πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά και να φτάσει τον Εύαθλο στο σουτ!Τότε ο Πολυκαστριώτης(!) διαιτητής Πλούταρχος Ελευθεριάδης αφού πρώτα δεν έδωσε καθαρό φάουλ στον center του Φ.Ο.Α Χαραλαμπίδη στην επόμενη επίθεση και ενώ η διαφορά ήταν στο καλάθι ανακάληψε φάουλ και έστειλε την ομάδα του Πολύκαστρου στις βολές.Το δώρο το αποδέχτηκε ο αρχηγός του Εύαθλου Ημερίδης και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 59-54.

Τραγική η διαιτησία του Π,Ελευθεριάδη που θα μπορούσε να ειπωθεί πως έχει κόμπλεξ με τις ομάδες της Αλμωπίας καθώς πολλά παράπονα από την διαιτησία του έχει και η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο στην Γουμένισσα.Πολλά παράπονα και για την ΕΚΑΣΚΕΜ η οποία όρισε πολυκαστριώτες διαιτητές να σφυρίξουν το ντέρμπι  των πρωτοπόρων ανάμεσα σε Εύαθλο Πολύκαστρου και Φ.Ο.Αριδαίας καθώς και Εδεσσαίους διαιτητές να σφυρίξουν τον αγώνα του Πανεδεσσαϊκού με τον Κορινό Κατερίνης!

Για την επόμενη αγωνιστική,το ερχόμενο Σάββατο, ο Φ.Ο.Α αγωνίζεται στην Αριδαία με αντίπαλο την ομάδα του Αιγινιακού σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την είσοδο στην 4αδα.

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts




πηγή:almopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *