Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γεν. Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει ενημερωτικό - εκπαιδευτικό σεμινάριο... με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε περιπτώσεις ατυχημάτων κατά τη διάρκεια ορειβατικών δραστηριοτήτων». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου (Γ. Αβέρωφ 7 στο στενό της Δ.Ε.Η. στην Αριδαία), θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και είναι δωρεάν και ανοικτό προς όλους, φίλους και μέλη του συλλόγου.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στον ανανεωμένο χώρο του Bar " DARIPO" o Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας αφήνει τα βουνά και σκαρφαλώνει στην κορυφή της διασκέδασης!Υπό τη μουσική επιμέλεια του DJ Marios Touloumtzis θα διασκεδάσουμε στους ρυθμούς της καλύτερης ελληνικής και ξένης μουσικής!
Αφήστε στο σπίτι τις μπότες και το αδιάβροχο και εφοδιαστείτε με πολλή διάθεση για μουσική, κέφι και χορό!
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να περάσουμε όλοι υπέροχα!
Με την πρόσκληση εισόδου θα κληρωθούν πλούσια δώρα!


Και τέλος την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία από το Άνω Γαρέφι μέχρι την κορυφή Γκόλο Μπίλο (1409 μ.).
Συνολικός Χρόνος: 6 ώρες 30 λεπτά.Υψομετρική διαφορά 1210μ. Μήκος Διαδρομής 20 χλμ σύνολο.
Τηλέφωνα για πληροφορίες:Ισίδωρος Ιωαννίδης: 697 6979 137

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *