Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ψυχάρης: Όσοι γονείς έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν έξω (βίντεο)

Τη δική του εκδοχή για την υπό δημιουργία νέα έκφανση της δημόσιας Παιδείας έδωσε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ και γιος του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Ανδρέας Ψυχάρης.
Συμβούλεψε λοιπόν όσους γονείς έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας όσους καταγγέλλουν στρατηγική απαξίωση του δημοσίου πανεπιστημίου.

Παράλληλα ο κ. Ψυχάρης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη, κρίνοντας μάλιστα πολύ... χαλαρή τη στάση που έχει τηρήσει μέχρι στιγμής ο υπουργός Παιδείας, Κωνσαντίνος Αρβανιτόπουλος απέναντί του.

Θαυμάστε τον στο βίντεο:





πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *