Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μεταφορά αναισθησιολογικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Στα πλαίσια της αναστολής λειτουργίας του Νοσοκομείου «Παναγία» η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας αποφάσισε τη μεταφορά του ιατρικού εξοπλισμού σε άλλα Νοσοκομεία ανά την Ελλάδα.

Μετά από επαφές του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη τόσο με τη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ όσο και με αυτήν της 3ης ΥΠΕ, επιτεύχθηκε η ένταξη και του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στη λίστα των Νοσοκομείων υποδοχής των εν λόγω μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών εξασφαλίστηκε η μεταφορά ενός αναισθησιολογικού μηχανήματος, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας της χειρουργικής μονάδας του Νοσοκομείου. 

Το μηχάνημα που θα φθάσει θα δώσει τη δυνατότητα λειτουργίας δύο χειρουργικών αιθουσών σε καθημερινή βάση, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην συσσωρεύονται τα περιστατικά και να παρέχονται ταχείς και ασφαλείς υπηρεσίες στους ασθενείς.










ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *