Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ενεργοί & αλληλέγγυοι πολίτες Πέλλας έναντι τελών κυκλοφορίας

Οι Ενεργοί & αλληλέγγυοι πολίτες της Πέλλας την 30 & 31 -12ου καταθέσαμε έναντι των τελών κυκλοφορίας , βέβαια συναντήσαμε την άρνηση αρχικά του προϊσταμένου του ταμείου παρακαταθηκών να παραλάβει ισχυριζόμενος ότι σχετική εγκύκλιος του νομικού συμβουλίου έκρινε ότι δεν μπορεί να κατατεθεί το ποσόν του ενός ευρώ ως έναντι ….

Τελικά αναπροσαρμόσαμε το ποσόν σε ( 2 ) Δυο ευρώ έναντι και υπό την απειλή ότι θα καταθέσουμε μήνυση για άρνηση καθήκοντος το παρέλαβαν με υπογραφή του διευθυντή της ΔΟΥ !

Σε λίγες μέρες αξιολογώντας σχετική μελέτη , οι πολίτες που κατέθεσαν ως έναντι 2 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της ΜΚΟ Ενεργοί & Αλληλέγγυοι Πολίτες θα καλέσουμε τον αρμόδιο υπουργό παρουσία των ΜΜΕ να παραλάβει 8 κυβικά έτοιμου ασφαλτοτάπητα το κόστος του οποίου θα καταβάλουμε στην βιομηχανία παραγωγής του ώστε να χρησιμοποιηθεί για επισκευές δρόμων του νομού Πέλλας .

Αναγκαζόμαστε να αποδώσουμε αυτό που μας αναλογεί για την συντήρηση των δρόμων σε είδος , εφόσον τα τελευταία 2 χρόνια οι εισφορές μας δεν καταλήγουν και να κλείσουν οι τρύπες στους δρόμους της Πέλλας ………αλλά χάνονται μυστηριωδώς σε άλλες μαύρες τρύπες κατά το δοκούν Στουρνάρα !
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *