Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Έγινε η κηδεία του μεγαλύτερου μαφιόζου! Σαν να βλέπεις εικόνες από τον "Νονό"! (pics)

Ο αρχηγός της οικογένειας των Ριτσούτο έφυγε στα 67 του χρόνια και το χρυσό φέρετρό του πήραν στους ώμους του, μέλη της οικογένειάς του αλλά και συνάδελφοί του...

Στην ζωή έχουν μείνει μόνο 2 από τα παιδιά του. Ο Λεονάρντο και η Μπετίνα. Εννέα λιμουζίνες περίμεναν τα στενά μέλη της οικογένειας για να ακολουθήσουν τη νεκρική πομπή στο νεκροταφείο του Μοντρεάλ.

Μέλη της οικογένειας του Ριτσούτο βγαίνουν από την εκκλησία REUTERSΟ Ριτσούτο, αρχηγός της Μαφίας του Καναδά, πέθανε από παθολογικά αίτια στις 23 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της πόλης. Η κηδεία του έγινε στην ίδια εκκλησία που έγιναν και του γιού του Νικ και του πατέρα του Νικολό το 2009 και το 2010 αντίστοιχα.

Συνεργάτες του Ριτσούτο συντετριμμένοι Και οι δυο εκτελέστηκαν όταν εκείνος κρατείτο σε φυλακή στις ΗΠΑ για την εκτέλεση τριών αφεντικών της νεουορκέζικης Μαφίας το 1981.H μητέρα του Ριτσούτο θρηνεί για τον γιο της Ο Ριτσούτο διακινούσε ηρωίνη και κοκαίνη σε όλο τον Καναδά. Όσοι ήθελαν να μπουν στην εκκλησία για να υποβάλλουν τα σέβη τους στην οικογένεια περνούσαν από κανονική ακτινογραφία σώματος... Ο Ριτσούτο αποφυλακίστηκε το 2012 αλλά η υγεία του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα. Ο ξαφνικός του θάνατος αφήνει κενό στον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών του Καναδά. Ο διάδοχος πάντως αναμένεται να είναι κάποιος από την οικογένεια...

Δείτε τις photos:




πηγή:pistepseto.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *